Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، قانون جهش تولید مسکن یکی از مهمترین و محوری‌ترین اولویت‌های دولت سیزدهم به شمار می‌رود که مهمترین هدف آن برنامه‌ریزی برای تولید یک میلیون واحد مسکونی در سال است.

حجت‌الله غلامی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان گفت: دولت مصمم به اجرای قانون جهش تولید مسکن و تولید چهار میلیون واحد مسکونی در افق چهار ساله است که برای تحقق آن باید برنامه ریزی مناسبی در ابعاد مختلف از جمله تامین زمین مورد نیاز انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی اظهار داشت: این برنامه ریزی باید به گونه‌ای باشد که استفاده از بافت فرسوده شهری و زمین‌های موجود داخل شهر‌ها در اولویت قرار گیرد و اگر تامین زمین از محل این ۲ امکانپذیر نبود آنگاه از روش‌های دیگر مانند الحاق زمین به محدوده شهری استفاده شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان تاکید کرد: برای استفاده از بازآفرینی بافت فرسوده شهری بمنظور اجرای طرح جهش تولید مسکن باید از روش‌های تشویقی مانند اعطای تسهیلات بانکی کم بهره یا صدور رایگان پروانه ساختمانی بهره گرفت تا مردم به سمت آن ترغیب شوند.

غلامی با اشاره به اولویت نبودن روش الحاقی زمین برای اجرای طرح جهش تولید مسکن، تصریح کرد: روش‌های تشویقی از استقبال مناسی از سوی مردم صورت می‌گیرد.

وی با یادآوری آغاز نشدن ثبت نام جهش تولید مسکن در برخی از شهر‌های استان اصفهان، گفت: در حال حاضر ثبت نام این طرح برای ۴۳ شهر استان انجام می‌شود و در برخی از شهر‌ها که هنوز ثبت نام آغاز نشده مشکلاتی مانند تامین زمین مورد نیاز وجود دارد.

وی با اشاره به بررسی پیشنهاد مدیر کل راه و شهرسازی اضافه کرد: اداره کل راه و شهرسازی استان اصفهان پیشنهاد کرد که ابتدا ثبت نام کلی برای این طرح صورت گیرد و در مرحله بعد پس از شناسایی متقاضیان واجد شرایط و تعداد دقیق آنها، موضوع تامین زمین، بررسی شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان یادآور شد: در قانون جهش تولید مسکن، مقرر شده که طرح جامع مسکن کشور توسط شورای عالی مسکن بازنگری شود که مسئولیت آن به عهده شورای عالی معماری و شهرسازی و در استان‌ها با اداره‌های کل راه و شهرسازی است.

وی افزود: بر این اساس طرح جامع مسکن کشور باید در مدت سه ماه بازنگری و سپس پس از مشخص شدن نیازها، اقدام شود.

حدود ۱۴ هزار هکتار از اراضی شهری استان اصفهان در زمره بافت‌های فرسوده وناکارآمد شهری قرار دارد که این میزان حدود ۱۰ درصد کل بافت‌های فرسوده و ناکارآمد شهری کشور را شامل می‌شود.

مهر امسال حجت الاسلام سید ابراهیم رییسی رییس جمهور قانون جهش تولید مسکن مصوب مجلس شورای اسلامی را برای اجرا به وزارتخانه‌های راه و شهرسازی و امور اقتصادی و دارایی ابلاغ کرد که بر اساس آن دولت موظف است نیاز سالانه مسکن کشور را براساس اعلام وزارت راه و شهرسازی مستند به مطالعات طرح جامع مسکن در مناطق شهری و روستایی تامین و به نحوی برنامه ریزی و اقدام کند تا در چهار سال نخست اجرای این قانون، سالانه به طور متوسط حداقل یک میلیون واحد مسکونی در کشور برای متقاضیان واجد شرایط بر اساس قانون ساماندهی و حمایت از تولید و عرضه مسکن و آیین نامه‌های مربوطه عرضه شود.

ثبت‌نام از متقاضیان واحد‌های طرح جهش تولید مسکن از اواخر مهر امسال آغاز و امکان ثبت‌نام برای ۴۳ شهر استان اصفهان فراهم شد.

سبز بودن فرم «ج»، نداشتن مالکیت خصوصی، متاهل و یا سرپرست خانوار بودن و سابقه حداقل پنج سال سکونت در شهر مورد تقاضا چهار شرط اصلی برای ثبت‌نام در این طرح است.

اصفهان حدود پنج میلیون و ۴۰۰ هزار نفر جمعیت در ۲۸ شهرستان دارد و سومین استان پُرجمعیت کشور به‌شمار می‌آید.


منبع:ایرنا

انتهای پیام

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بافت فرسوده تولید مسکن تسهیلات بانکی قانون جهش تولید مسکن راه و شهرسازی استان اصفهان برنامه ریزی تامین زمین ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۶۵۵۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲.۷ میلیون بنای فرسوده و ناکارآمد شناسایی شد

به گزارش خبرنگار مهر، محمد آئینی مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران، گفت: راهبرد اصلی ما در این دولت مقاوم سازی و پایدارسازی سقف‌های لرزان است، زیرا به طور مستقیم با جان انسان‌ها در ارتباط است.

وی تاکید کرد: در محدوده بافت‌های فرسوده دو میلیون و ۷۰۰ هزار بنای ناکارآمد و فرسوده وجود دارد، این بناها جان مردم را در ۶۹۰ شهر به خطر انداخته است. بنابراین ما نوسازی را در اولویت قرار دادیم؛ زیرا موضوع جان انسان‌ها است. این ۱۶۷ هزار هکتار شامل ۶ هزار محله یعنی چهار هزار و ۴۰۰ بافت فرسوده و تاریخی و یک هزار و ۱۷۰ سکونتگاه است و فقط ۳۰۰ هزار کوچه در آن وجود دارد.

معاون وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: برای نوسازی این بافت‌های فرسوده با سه چالش اساسی مواجه بودیم که نخستین چالش خود مردم ساکن در این بافت‌ها هستند. همچنین ۴ چالش نوسازی در سند تحول دولت آمده که راهکار این است ما با بسته‌های تشویقی مختلف، سرمایه گذاران را ترغیب به نوسازی کنیم.

این مقام مسؤول تاکید کرد: بیش از ۵۴۶ شهر بسته‌های تشویقی شهرسازانه را اجرا می‌کنند؛ به طوری که آمار صدور پروانه نشان می‌دهد در سال ۱۴۰۲ رکورد نوسازی در محدوده بافت‌های فرسوده در بازه زمانی بعد از انقلاب شکسته شد.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران گفت: گام اول را با همکاری بسیج مستضعفان و بسیج سازندگی برداشتیم و تا الان ۴۶۷ حلقه میانی ایجاد کردیم که در محلات هدف بازآفرینی به ارائه خدمات می‌پردازند. این اتفاق جدیدی است که قصد داریم این تعداد را به ۲۰۰۰ حلقه برسانیم.

کد خبر 6094227 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • ۱۲ پروژه بازآفرینی شهری در استان اصفهان در دست اجرا است
  • نوسازی حدود ۱۷ هزار واحد مسکونی در بافت فرسوده آذربایجان‌غربی
  • ۱۲ هزار و ۶۶۳ واحد مسکونی برای نوسازی در آذربایجان‌غربی ثبت شد
  • معاون وزیر راه در پاسخ به جماران: از خاک هرمز و ابوموسی در اجرای طرح های نهضت ملی مسکن استفاده نمی شود
  • نوسازی مسکن در بافت فرسوده از مرز ۲۶۶ هزار واحد عبور کرد
  • ۲.۷ میلیون بنای فرسوده و ناکارآمد شناسایی شد
  • اجرای ۱۰۰ درصدی بسته‌های تشویقی متضمن نوسازی مسکن بازآفرینی در آذربایجان‌غربی
  • نزدیک به ۱۷ هزار واحد مسکونی در بافت فرسوده آذربایجان‌غربی نوسازی می‌شود
  • رکورد نوسازی مسکن در بافت‌های فرسوده شکسته شد
  • اجرای طرح کلید به کلید، اولویت شرکت بازآفرینی شهری