Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-02@18:48:38 GMT

راهنمای ثبت نام در طرح جهش تولید مسکن

تاریخ انتشار: ۴ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۹۷۵۵۴

برای ثبت نام در طرح جهش تولید مســکن در ســامانه ثمن متقاضیان باید ۱۱ مدرک لازم را در اختیار داشته باشند.

خبرگزاری میزان - هفت صبح نوشت: وزارت راه وشهرســازی مراحل ثبت نام در ســامانه ثمن را برای متقاضیــان طرح جهش تولید مســکن که از آن با عنوان یا نهضت ملی مســکن هم یاد می‌شود، تشریح کرده است. متقاضیان قبل از شروع مراحل ثبت نام، باید ۱۱مدرک را برای بارگذاری آماده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرایط عمومی متقاضیان طرح جهش تولید مسکن چیست؟

سامانه ثمن ۲۸مهرماه و یک ماه بعد از ابلاغ قانون جهش تولید مسکن توسط رئیس دولت سیزدهم بازگشایی شد که براساس آن متقاضیان مسکن با رعایت چهارشرط تاهل یا سرپرست خانوار بودن، عدم مالکیت بخش خصوصی.

استفاده نکردن از امکانات دولتی از ابتدای انقلاب در بخش زمین و مسکن و پنج سال سابقه ســکونت در شهر مورد تقاضا، امکان ثبت نام را در سامانه دارند. بنا بر اعلام معاون مسکن و ساختمان پایش همزمان با ثبت نام و در مراحل مختلف انجام می‌شود. بعد از پایش اولیه و احراز شرایط، پذیرفته شدگان برای مراحل دیگر پایش به ادارات کل راه و شهرسازی استان برای بررسی سابقه پنج سال سکونت معرفی می‌شوند و در نهایت با تایید نهایی، برای دریافت تسهیلات و همچنین باز کردن حساب بهنام خود نزد بانک تسهیلات دهنده معرفی خواهند شد.

چطور به سامانه طرح جهش تولید مسکن وارد شوم؟

متقاضیان برای ثبت نام در طرح جهش تولید مســکن باید به ســامانه ir.mrud.saman مراجعه و نسبت به ثبت نام اقدام کننــد. امکان ثبت نــام از هر مکانی و هر وســیله‌ای که به اینترنت متصل باشد، فراهم است. ثبت نام از روز چهارشــنبه ۲۸ مهرماه آغاز شده و فعال قرار است تا ۲۸ آبان ادامه داشــته باشد. تمدید مهلت تعیین شده هم خودتان بهتر می‌دانید؛ محتمل است!

مراحل احراز شرایط متقاضیان چیست؟

اجرایی قانون ســاماندهی و حمایــت از تولید و عرضه مسکن انجام می‌شود. بر اساس آئین نامه اجرایی قانون ساماندهی و حمایت از تولید و عرضه مسکن، افراد باید چند شرط داشته باشــند: متقاضی و افراد تحت تکفل، فاقد زمین مسکونی یا واحد مســکونی از اول فرودین ۱۳۸۴ بوده و از تاریخ ۲۲ بهمــن ۱۳۵۷ از هیچ یک از امکانات نهاد‌های عمومی غیردولتــی مربوط به تأمین مسکن شــامل زمین، واحد مســکونی و یا تسهیلات یارانه‌ای خرید و یا ساخت واحد مسکونی استفاده نکرده باشــد. به عبارتی ســبز بودن فرم «ج» در استعلام از سامانه مربوطه (موضوع ماده یک آئین نامه اجرایی قانون ساماندهی عرضه و تأمین مسکن) متقاضی باید حتما متاهل یا سرپرست خانوار باشــد. زنان خودسرپرست مشروط به داشتن حداقل ۳۵ سال ســن حائز شرایط برای ثبت نام هستند. متقاضیان زن متاهل می‌توانند با ارائه تعهدنامه محضری از طرف همسر، مبنی بر پذیرش شــرط واگذاری به همسر و به شــرط تکمیل اطالعات فرم ج به نام متقاضی و همســر با احراز ســایر شرایط قانونی مندرج در شیوهنامه از مزایا و امکانات این برنامه برخوردار شــوند. متقاضی باید حداقل پنج سال سابقه سکونت در شهر مورد تقاضا را داشته باشد. عدم دریافت تسهیلات ساخت یا خرید مســکن از سیستم بانکی از ابتدای سال ۱۳۸۴ تاکنون شرط بعدی است. متقاضیان واجد شرایط تایید شده در سامانه باید برای استفاده از واحد‌های مسکونی این برنامه حائز این شرایط نیز باشند: نداشتن منع قانونی برای دریافت تسهیلات بانکی (نظیر چک برگشتی، تســهیلات معوقه و...) و توانایی تامین هزینه ساخت مسکن مازاد بر تسهیلات بانکی بر اساس قیمت تمام شده در طول مراحل ساخت.

کدام مدارک برای ثبت نام ضروری است؟

اولین موردی که باید انجام دهید، بارگذاری تصویر کارت ملی متقاضی است. در مرحله بعد باید تصویر شناسنامه متقاضی و افراد تحت تکفل را بارگــذاری کنید. بعد از آن در صورت ضرورت، ســراغ بارگذاری تصویر گواهی سرپرســتی بروید. حالا نوبت بارگذاری تصویر گواهی سابقه سکونت در شــهر محل تقاضا در پنج سال اخیر رسیده است. برای این کار باید گواهی تحصیل فرزندان، مدارک مربوط به محل تولد متقاضی یا همسر یا فرزندان، جواز کســب شاغلان صنوف برای متقاضی یا همسر، ســابقه پرداخت بیمه برای متقاضی یا همســر، گواهی اشــتغال به کار از دفاتر دولتی، گواهی مبنی بر پرداخت مستمریبگیران و بازنشستگان را ارائه دهید. متقاضیانی هم که زمین دارند و تنها می‌خواهند برای ســاخت وام بگیرند، می‌توانند سند مالکیت آن را بارگذاری کنند.

اطلاعات متقاضیان و تایید صلاحیت آن‌ها چطور انجام می‌شود؟

متقاضی پس از ثبت نام نهایی می‌تواند وضعیت تمامی مراحل کار خود را از طریق بخش «مشاهده و پیگیری درخواســت» در ســامانه طرح‌های حمایتی مســکن وزارت راه و شهرســازی بــه آدرس ir.mrud.tem پیگیری کند. بررسی نداشتن زمین، مسکن و تسهیلات یارانه‌ای توسط متقاضی از طریق سامانه فرم «ج» وزارت راه وشهرسازی انجام می‌شود. بررســی سابقه مالکیت از طریق سیستم ثبت اســناد و سامانه تسهیلات شبکه بانکی انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: نرخ‌های مالیاتی درد بازار مسکن را دوا می‌کند؟

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: طرح مسکن بازار مسکن اخبار اقتصادی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: طرح مسکن بازار مسکن اخبار اقتصادی جهش تولید مسکن طرح جهش تولید برای ثبت نام انجام می شود ثبت نام پنج سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۹۷۵۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۵.۶ همت تسهیلات ازدواج و فرزند آوری در سال جاری

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از بانک مرکزی، مهدی صحابی گفت: از ابتدای سال جاری تا تاریخ ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ مبلغ ۴.۰۸۴ همت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج به متقاضیان پرداخت شده است که این مبالغ نشان دهنده رشد تسهیلات ازدواج به میزان ۲۸ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته است.

به گفته این مقام مسئول بانک مرکزی از ابتدای سال جاری تا تاریخ ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، مبلغ ۱.۵۵۴ همت تسهیلات قرض‌الحسنه فرزند به متقاضیان پرداخت شده است که نشان دهنده ۲۳ درصد رشد بابت تسهیلات فرزندآوری نسبت به مدت مشابه سال گذشته است.

مدیر اداره اعتبارات درخصوص تسهیلات ودیعه مسکن نیز یادآور شد: از زمان ابلاغ مصوبه شورا در تیرماه سال ۱۴۰۱ تا تاریخ ۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، تعداد ۵۰۰ هزار و ۵۵۶ نفر تشکیل پرونده داده‌اند که از این تعداد، ۴۴۱ هزار و ۷۶۷ نفر به مبلغ ۳۳.۴ همت تسهیلات دریافت کرده اند.

همچنین صحابی با اشاره به آمار وزارت راه و شهرسازی تصریح کرد: حسب آمار اخذ شده از سامانه طرح‌های جامع حمایتی مسکن وزارت راه و شهرسازی تا تاریخ ۰۹‏‏/۰۲‏‏/۱۴۰۳ تعداد ۱.۳۳۰.۷۹۵ نفر متقاضی جهت اخذ تسهیلات مزبور به بانک‌های عامل مراجعه نموده‌اند که از این تعداد، ۴۶۱.۴۴۲ نفر (در حدود ۳۵ درصد) بنا به دلایل درج شده در سامانه مذکور از جمله نداشتن مدارک موردنیاز، نداشتن وثایق قابل‌قبول، وجود معارض در زمین ملکی، نداشتن پروانه ساختمانی، عدم امکان تأمین سهم آورده متقاضی و. فاقد شرایط لازم جهت اخذ تسهیلات موصوف می‌باشند.

براین اساس، حسب آمار اعلامی در سامانه مربوطه وزارت راه و شهرسازی، از تعداد ۸۶۹،۳۵۳ نفر واجدین شرایط اخذ تسهیلات مذکور، تعداد ۷۹۳،۷۳۲ نفر (در حدود ۹۱ درصد از متقاضیان واجد شرایط) موفق به انعقاد قرارداد به مبلغ ۴‏‏‏‏‏‏/۲۶۶ هزار میلیارد تومان شده‌اند. ‏‏

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیام مشخص از بازار مسکن؛ جمعیت خانه‌ندار‌ها چه می‌گوید؟
  • متقاضیان مسکن ملی بخوانند/ آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن اعلام شد (+ جزییات)
  • متقاضیان مسکن ملی بخوانند؛ آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن
  • تحقق ۶۶ درصدی سهمیه بانک دی در قانون جهش تولید مسکن
  • جمعیت خانه‌ندار‌ها
  • گلایه مستاجران قمی از مشکلات دریافت وام ودیعه مسکن
  • بی توجهی بانک‌ها برای تحقق شعار سال در بخش مسکن/ سهم صفر درصدی ۱۸ بانک در تأمین مالی نهضت ملی مسکن/ نظارت بانک مرکزی کجاست؟
  • پرداخت ۵.۶ همت تسهیلات ازدواج و فرزند آوری در سالجاری
  • پرداخت ۵.۶ همت تسهیلات ازدواج و فرزند آوری در سال جاری
  • بانک‌ها بیش از ۵.۶ همت وام ازدواج و فرزند پرداخت کردند